Zomer 2021 Treatment ( tijdelijk! )

De nieuwe zomerbehandeling 2021 van JEAN D’ARCEL (TIJDELIJK! OP=OP)

le rituel des super fruits‘ is letterlijk vertaald voedingsboost voor een zuivere huid, gegarneerd met een fruitige geurencocktail voor de zintuigen, voor een heerlijk zomers gevoel. De focus van de behandeling ligt op een intensieve, vitaliserende vochtboost, gecombineerd met de celbeschermende werking van zeer actieve antioxidanten afkomstig van superfoods zoals gojibessen, cactusvijgen, papaja, appel en granaatappel.

Reiniging zoals u die gewend bent als voorbereiding op de behandeling.

Enzymatische fruitzuurpeeling ( ampul ) met gojibessenextract, 6-vruchtenconcentraat, keratoline en urea. zuivert tot diep in de poriën, verfijnt de huid en laat vervolgens de werkzame stoffen dieper binnendringen.

Ampul, hydraterend concentraat met werkzame bestanddelen van cactusvijgenextract en hyaluronzuur, voorziet intensief en duurzaam de huid van vocht.

Massage crème des fruits, vochtregulerende massagecrème met cactusvijgen-extract, avocado, broccolizaad, amandel en macadamiaolie, en hyaluronzuur. Dit zorgt voor de perfecte vochtopname van de huid tijdens de massage.

Concentraat super fruit met papaja extract, en een krachtig antioxidatief werkend vitaminecomplex ( A,C,E ). Bestrijdt vrije radicalen die verantwoordelijk zijn voor veroudering van de huid en ondersteunt tegelijkertijd de aanmaak van nieuwe cellen.

Revitaliserende oogpads, met extracten van appelstamcellen, Irisch Moos, micro-algen en witte lupine extract, gecombineerd met vochtinbrengend hyaluronzuur. De vliesmatrix geeft de werkzame bestanddelen direct af aan de ogen, laat rimpeltjes gladder lijken en vermindert kringen onder de ogen en zwellingen.

Gecombineerd met de Oogpads het Super fruits masker, met granaatappelextract, broccolizaadolie, pinksterbloem, kruidenolie- extract, Pre-Age-complex, vitamine A derivaat en vitamine E. Dit geeft de laatste en langaanhoudende vochtboost!

– Afsluitend Dag/Nachtcrème op maat.

-Advies voor thuis verzorging