Fillers ( injectables )

Bij mij in de salon wordt er vanaf 8 april samengewerkt met een cosmetisch arts genaamd Chita Reijmer.
Mevrouw Reijmer is een BIG-geregistreerd arts, lid van de Nederlandse Vereniging van Cosmetische Geneeskunde ( NVCG).
Deze cosmetisch arts is een van de eerste die de opleiding tot cosmetisch arts heeft gevolgd bij het NVCG in Nederland.
Erg ontspannen persoon en vindt u als klant erg belangrijk, precies hoe ik er over denk!
Eenmaal per maand komt Mevr. Reijmer bij mij in de salon als cosmetisch arts. En staat klaar voor u als klant.
Al uw vragen kunt u aan haar stellen, en tevens kunt u direct behandeld worden.
Afbeeldingsresultaat voor chita reijmer mevr. Reijmer

Fillers (injectables)

Fillers zijn injectables op basis van hyaluronzuur. Hyaluronzuur is een stof die van nature voorkomt in het lichaam, onder meer in de huid. Hyaluronzuur zorgt ervoor dat onze huid vocht vast kan houden. Tijdens het verouderingsproces neemt het vermogen van de huid om hyaluronzuur aan te maken af, dit draagt bij aan de verslapping van de huid, huidplooien en volumeverlies. Door het aanbrengen van een filler kunnen statische rimpels worden opgevuld, waardoor deze vervagen of zelfs verdwijnen. Fillers kunnen ook gebruikt worden voor het herstel van volume in delen van het gezicht die dit zijn verloren, zoals de wangen, jukbeenderen en slapen. Daarnaast kunnen gebieden zoals de lippen worden verfraaid door deze extra volume te geven. DoctorFaceCare werkt uitsluitend met producten van Merz zoals Belotero en Radiesse. Indien u meer informatie wilt over de mogelijkheden met fillers of een persoonlijk advies wenst, maak dan direct een afspraak.

Wat houdt de behandeling met fillers in?

Bij een behandeling met fillers wordt hyaluronzuur-gel met een dunne naald of canule in het te behandelen gebied aangebracht. De behandeling duurt in de meeste gevallen niet meer dan 5 tot 10 minuten. De fillers die wij gebruiken bevatten lidocaïne, een verdovend middel. In de meeste gevallen is aanvullende verdoving dan ook niet nodig, indien gewenst is dit wel mogelijk!
Het resultaat is direct na de behandeling zichtbaar, en neemt nog toe in de eerste weken erna. De werkingsduur verschilt per type filler en per persoon en varieert tussen de 9 en 18 maanden. Het injecteren van een filler is snel, veilig en laat geen littekens achter op het gezicht. Direct na de behandeling is de huid vaak wat rood en gezwollen. Dit is een normale reactie op de injecties in de huid en tijdelijk van aard. Vooral bij injecties rondom de lippen bestaat er een risico op blauwe plekjes. Deze plekjes kunt u camoufleren.

Waar worden fillers toegepast?

14639716_1370387769668719_7508249597275588108_n

Lippen
Lippen kunnen worden opgevuld met hyaluronzuur voor een mooi, sensueel maar toch natuurlijk resultaat. Ook ‘lipsticklijntjes’ of ‘rokerslijntjes’ boven de lip kunnen vervaagd worden.

Afhangende mondhoeken
Diepe marionetlijnen onder de mondhoeken kunnen een droevige, chagrijnige uitdrukking geven. Door deze plooien op te vullen krijgt u een frissere en vriendelijkere blik.

Ingevallen wangen
Door het opvullen van ingevallen wangen nemen vervelende lijntjes op de wangen af. Bovendien dragen vollere wangen enorm bij aan een jeugdige en gezonde uitstraling.

Neusliplijn
Een versterkte neusliplijn kan u een vermoeide, droevige of bozige uitstraling geven. Met Teosyal fillers kan deze lijn mooi verzacht worden voor een frissere blik.

Liquid facelift
Door het opvullen van de jukbeenderen en wangen kan de jeugdigheid terug worden gebracht in uw gezicht zonder plastische chirurgie. Tevens zal een verstrakking van uw kaaklijn optreden.

Holle slapen
Ingevallen slapen kunnen uw gezicht ongewenst een hoekige contour geven. Door het opvullen van ingevallen of holle slapen kunnen wij zorgen voor een meer vrouwelijke en zachte uitstraling.

Tarieven

Lippen vanaf € 425

Neuslipplooi vanaf € 425

Ingevallen wangen vanaf € 375

Jukbeenderen vanaf € 425

Ingevallen slapen vanaf € 425

Rokerslijntjes vanaf € 375

Liquid facelift vanaf € 750

Belotero

Filler op basis van hyaluronzuur, goedgekeurd door de Food and Drug Administration (FDA) in de USA, speciaal voor de lippen, rondom de lippen, mondhoeken en tussen de lippen en mondhoeken.

Belotero Filer

Radiesse

Filler op basis van calcium microsferen, goedgekeurd door de Food and Drug Administration (FDA) in de USA, speciaal voor rimpels, volumelift en huidverjonging op verschillende plekken van het gezicht.

Radiesse Filler

Volbella

Filler op basis van hyaluronzuur, speciaal voor de lippen.

Volbella FILLER

Emervel

Filler op basis van hyaluronzuur, speciaal voor de lippen.

EMERVEL Filler

Veelgestelde vragen

 Waar moet ik rekening mee houden na de behandeling?

Na het plaatsen van een filler op basis van hyaluronzuur is het van belang de eerste 14 dagen blootstelling aan hitte te voorkomen. In deze periode wordt zonnebaden, zonnebank, sauna bezoek afgeraden en mag u geen gezichtsbehandelingen ondergaan.

Zijn er geneesmiddelen die ik niet mag gebruiken?

 

Voorafgaand aan de behandeling vragen wij u naar het gebruik van medicatie. De meeste medicijnen vormen geen probleem voor het plaatsen van een filler. Bij het gebruik van bloedverdunners moet u wel rekening houden met een verhoogd risico op blauwe plekken.

Na hoeveel tijd kan ik weer gaan werken?

 

In principe mag u direct na de behandeling weer gaan werken. De meeste mensen kiezen ervoor om pas de dag na de behandeling met een filler weer aan het werk te gaan.

Mag ik alcohol drinken?

 

Er is geen reden om van het drinken van alcohol af te zien na het plaatsen van een filler.

Krijg ik littekens na de behandeling?

 

Nee, er ontstaan geen littekens na een inspuiting met fillers.

Wordt deze behandeling vergoed door mijn zorgverzekeraar?

 

Behandelingen met fillers worden niet vergoed door zorgverzekeraars.